Videók szoftverfejlesztőknek

Nézd meg a Youtube-ra ma feltöltött legnépszerűbb videókat. Amit itt látsz, azt fogják mások pár nap múlva lájkolni. Előzd meg őket! Videók szoftverfejlesztőknek. videók, szoftverfejlesztés, programozás, .net,c#,c++,java,php,android,xcode.

Bár a videótoplistát sokan szerették és látogatták, a Google spamnek minősítette és az egész oldalt büntetéssel súlytotta. Ezért a videós oldalakat a helyzet tisztázásáig eltávolítottam. Don't be evil.

Szoftverfejlesztés videók

Megoldást keres egy szoftverfejlesztési problémára? Oldalunkon megtalálhatja. Használja a Search funkciót és keressen több tízezer a témába vágó videó között.Nagyszerű tutoriálok a .net-es nyelvekről (c# és a többi), az Apple fejlesztői környezetéről az XCode-ról és az Object C-ről. A konkurencia sem maradhat ki. Az androidos fejlesztőknek is lesz mit nézniük. A régi motorosoknak ott a php, java és SQL szekció.

Amennyiben érdekes videót talál, kérem ossza meg kollégáival, ha marhaságot akkor pedig írja le a commentbe, hogy mások már ne töltsék vele feleslegesen az idejüket. Kellemes videózást és tanulást kívánok!


Oldalunkon megnézheted a legfrissebb és legnépszerűbb videókat.

A főoldalon láthatod az egyes kategóriákban ma feltöltött, legnézettebb videót. Kattints valamelyik kategóriára és megnézheted a tíz legnépszerűbbet. Ezek a videók annyira frissek, hogy ismerőseid közül valószínűleg még senki nem lájkolta. Legyél Te az első. A kategória oldalakról eljuthatsz a heti toplistákra és a valaha volt legjobb videókat mutató oldalakra is. Felhívom a figyelmedet az archivum aloldalakra is, ahol az indulásunk óta az egyes kategóriákban helyezést elért videókat tekintheted meg. Böngéssz itt is, és mindig lesz érdekes néznivalód.


jokamat.hu
Vicces videók katt ide a viccekhez

Számlázó program